ДОСТАВКИТЕ се извършват от куриерски фирми ЕКОНТ или СПИДИ или куриер по ваш избор в рамките на от 1 до 3 работни дни от деня на потвърждаване на поръчката.

Стойността на доставката не е включена в крайната сума на Вашата поръчка. Цената, която е изписана в страницата на поръчка е приблизителна и подлежи на лека промяна в зависимост от вида на продукта. Тя се формира от множество фактори – стойност на наложен платеж, застраховка, обявена стойност, SMS известяване и други. 

ТехаренаБГ се ангажира, че стойността на доставката няма да надвиши с повече от 20% стойността, която виждате в получения мейл при пускане на поръчка.

Всяка доставка се изчислява на база на цените на съответния куриер, като нашите клиенти ползват и отстъпки от крайно клиентските им цени.

Доставката за гр.София и повечето населени места се извършват в рамките на от 1 до 2 работни дни (тези срокове зависят изцяло от фирмата доставчик).

Всяка пратка ползва услугата „Преглед на пратка преди получаване”.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА се предлага за поръчки на стойност над 300 лв. независимо от броя на артикулите, поръчани с една поръчка. 

ПЛАЩАНЕ Всички цени на стоки в сайта са в български лева, включват ДДС и не включват разходи за доставка.

Начини на плащане:

  • Наложен платеж (ППП) – стойност на наложения платеж (цената, която следва да заплатите за закупената стока) се заплаща от получателя на куриера или в куриерски офис при приемане на Вашата пратка, заедно със стойността на куриерската услуга, тоест плащате стойността на поръчката плюс стойността на доставката.
  • Банков превод – Когато направите поръчка, ще получите на мейл данни за банков превод. След като платите, трябва да изпратите като отговор на мейла, който сте получили платежното нареждане с което е пуснат превода. Като основание за плащане посочете номера на поръчката. След като парите постъпят в банковата сметка на Техарена, ще изпратим пратката на посочени от Вас адрес за ваша сметка (трябва да заплатите стойността на куриерската услуга).

Всички цени на Стоки в сайта включват опаковане. Транспортните разходи се начисляват и заплащат отделно, съгласно описаното в раздел „Доставка“. В случай, че адресът за доставка е извън територията на България, Потребителят следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа, в случай че има такива.