За нас – Кои сме ние

Техаренабг е един от най-големите онлайн магазини в България с повече от 20 години опит в ИТ индустрията. Предлагаме богата гама от повече от 5000 продукта – лаптопи, компютри, смартфони, телевизори, компоненти, периферия, малки електроуреди и още много други. Непрекъснато обогатяваме продуктовата си гама и добавяме нови категории и продукти. Стараем се да направим потребителското изживяване максимално добро като предлагаме и богат набор от допълнителни услуги: експертна консултация онлайн, голям избор от начини на плащане, безплатна доставка за поръчки над 300 лв., 14 дни възможност за връщане, компетентни сервизни услуги и др..

Корпоративни клиенти

Предлагаме офис техника и консумативи на корпоративни клиенти – училища, държавни учреждения и др. на ниски цени, обадете се за да уточниме подробностите. Също така предлагаме и сервизна поддръжка на месечен абонамент в зависимост от броя на обслужваната техника. Специално за бизнес клиентите си Техаренабг предлага и специални ценови условия и адекватно специализирано обслужване. За подробности относно специалните ни условия, моля да се свържете с нашия търговски отдел на тел. 0878 715 708.

Адрес магазин

  • София, Люлин
  • бул. Дж. Неру №28
  • Силвър Център, партер
  • магазин №5


Очакваме вашите въпроси, предложения, указания, всичко, свързано с нашата дейност на този сайт. За да се свържете с нас, използвайте линка от снимката по-горе или ни пишете директно тук.

Какво можем да ви предложим?

Бърза и сигурна доставка, техническа поддръжка относно вашите продукти, високо качество и гаранция 6 – 36 месеца.

Бърза доставка

Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата!

Въпроси?

Ако имате въпроси и нещо не ви е ясно, с радост ще Ви помогнем.

Качество

Ние гарантираме за качеството на нашите продукти.

Доволни клиенти

Доставени продукти

Производители

Успешни ремонти